Mijn naam is Lieke Wittenberg

In 2006 startte ik met Studio Knus, mijn eigen schoonheidssalon aan huis. In de loop der jaren bewoog ik langzaam van uiterlijke verzorging naar innerlijke verzorging. Kijkend naar de mens in zijn geheel, alles staat tenslotte met elkaar in verbinding.

De huid neem ik waar als spiegel van jouw binnenwereld en pas de behandelingen intuïtief en in overleg daaropaan.

“Inmiddels heeft mijn studio de naam Studio Chi gekregen, wat staat voor levensenergie”

In 2021 ben ik gestart met de tweejarige opleiding tot ‘Holistisch therapeut’, wat voelt als een natuurlijke beweging en waarin ik me blijf ontwikkelen. Dat voel je tijdens de behandelingen.

Ben jij bereid dieper te kijken dan de oppervlakte? Wil je samen ontdekken wat jouw lichaam en jouw huid te vertellen heeft? Of ben je toe aan een diep ontspannen momentje voor jezelf? Dan hoop ik je snel te mogen ontvangen in mijn studio!

Heb je een vraag? Neem contact met mij op!

3 + 1 =

CATvirtueelschild