Mooie huid van binnenuit! – Traject

Huidtraject Studio Chi bij Lieke
Huidtraject Studio Chi bij Lieke

In een speciaal ontwikkeld huidtraject wandel ik drie maanden als het ware met jou mee. Na dit traject stap je met een verbeterde huidconditie en met meer zelfvertrouwen de wereld in, voel je je energieker, leer je jezelf beter kennen en ga je meer vanuit je lichaam/hart leven.

Je huid als spiegel

De afgelopen zestien jaar heb ik heel wat vrouwen mogen ontvangen in mijn praktijk voor een gezichtsbehandeling. Zij stappen altijd heerlijk ontspannen en met een verzorgde huid de deur uit. Ik ben hen zeer dankbaar en blijf het heerlijk vinden dit te kunnen bieden.

Naast de buitenkant ben ik de laatste jaren steeds meer naar de binnenkant gaan kijken. De huid is als het ware een spiegel, die laat zien hoe het met iemand van binnen gaat.

Bij een huidklacht/probleem/aandoening is het vaak niet direct duidelijk waar daar de oorzaak van ligt. Er is tijd nodig om dat te ontdekken, wat vaak niet lukt met een behandeling van anderhalf uur die eens in de zes weken plaatsvindt.

Dit traject vraagt inzet, waar je de rest van je leven profijt van hebt. 

Studio chi Lieke holistisch traject

Voor wie?

Heb jij het gevoel dat je nog flink wat winst kunt behalen op het gebied van een mooie huid, je hormoon- en energiehuishouding en persoonlijke ontwikkeling? Blijft je huid onrustig, vet of juist heel droog? Blijf je worstelen met een (terugkerende) huidaandoening zoals eczeem, psoriasis, rosacea, acne of hyperpigmentatie? Of oogt je huid futloos en grauw?

Dan is dit mooie en volledige pakket heel passend voor jou!

Vanuit een holistische visie bekijk ik jouw huid en gaan we er samen mee aan de slag. Ik wandel als het ware drie maanden met jou mee, stuur bij waar nodig en geef je tips & tools die je te allen tijde kan blijven inzetten.

Na drie maanden zie je het resultaat aan je huid en lichaam. Daarnaast ervaar je meer energie en rust in je hoofd. Je leert jezelf en je lijf beter kennen. Wat past bij jou? En hoe kun je jouw levensstijl met succes aanpassen?

Voel jij een “JA! Dit gun ik mezelf!”, plan dan direct jouw eerste afspraak in!

Heb je vragen of wil je even sparren? Mail me gerust met je vragen naar info@studiochibijlieke.nl of zet je telefoonnummer in de mail, dan neem ik contact met je op!

Wat houdt het traject in?

Praktisch

 • Duur: 3 maanden
 • April is openingsmaand + mei is mijn 40e verjaardag maand. Bij inschrijving in deze twee maanden betaal je € 650 (inclusief btw). Vanaf juni is de investering €950 (inclusief BTW).
 • Voor het huidtraject ontvang je een factuur. Betaling in twee of drie termijnen is mogelijk in overleg.
 • Vergoeding | De behandelingen zijn een investering in jezelf. Ik ben niet aangesloten bij zorgverzekeraars. Dit betekent dat de behandelingen niet worden vergoed door de aanvullende zorgverzekering. Sommige werkgevers hebben budget voor persoonlijke ontwikkeling. Mogelijk dat (een deel) van de kosten vergoed kunnen worden door de werkgever.

Inclusief

 • Drie uitgebreide behandelingen. Waarin ontspanning, de huid en lichaam centraal staan;
 • Detoxpakket inclusief: recepten, boodschappenlijst en voedingssupplementen;
 • Cacao als koffievervanger;
 • Huidverzorgingspakket van de 100% natuurlijke en biologische producten van Chi essential cosmetics;
 • Toegestuurde meditaties voor thuis;
 • Wekelijks contact. Telefonisch of via WhatsApp;
 • Oefeningen en tools voor thuis.
CATvirtueelschild

Mocht je vragen hebben of even willen sparren, neem gerust contact met me op!