Mini-retreat

mini retreat
mini retreat

Tijdens het mini-retreat ligt vooral de aandacht op het kalmeren van jouw zenuwstelsel. In deze drukke maatschappij, waar veel van ons wordt verwacht, is het ontzettend belangrijk af en toe op de rem te trappen en om even tot stilstand te komen. Om voor jezelf te zorgen.

Dit is de ultieme oplaadbundel!

We beginnen met een meditatie en een ademhalingsoefening om meteen ruimte te creëren in lichaam en geest, zodat je al meer ontspannen plaats kan nemen op de behandelstoel.

Na deze reis wandel je opgeladen en met nieuwe inzichten de deur uit. Het is echt een cadeau en een investering in jezelf.

Het mini-retreat duurt ongeveer 2,5 uur en kost 200 euro.

Wat kun je verwachten?

Logo Studio Chi bij Lieke

Reinigingsritueel met cleansing-oil en peeling

Logo Studio Chi bij Lieke

Massage van gezicht, schouders en nek

Logo Studio Chi bij Lieke

Voetmassage of klankschaalmassage

Logo Studio Chi bij Lieke

Masker en hoofdhuidmassage

Logo Studio Chi bij Lieke

Reikisessie

“Het mini-retreat bij Lieke is een must! Ik heb de dagen erna met zo’n liefdesflow rondgelopen. Voelde me TOTAAL ontspannen van top tot teen. Mijn huid straalde door de fantastische gezichtsbehandeling die ze me heeft gegeven, Oh, die warme doeken op je snuit, zo fijn! En de geuren die Lieke gebruikte voelde zacht aanwezig en alsof ze me knuffelde. De combinatie van een uitgebreide gezichtsbehandeling met daarna nog een massage aan mijn voeten geeft een compleet gevoel. De reiki topt het helemaal af. Alles stroomde. Lieke haar handen zijn magie, ze heeft de gave van zachte kracht en dit voel je bij alles ze doet. Ik ben zo dankbaar dat jij doet wat je doet Lieke!”

– Floor

Behandeling

Mini-retreat

Duur 150 minuten
200 euro

Het mini-retreat is de ultieme oplaadbundel! Na deze reis voel je je weer helemaal opgeladen en ontspannen.  Echt een cadeau aan jezelf.