Holistische lichaamsmassage

Studio chi Lieke holistisch holistische lichaamsmassage Rosmalen
Studio chi Lieke holistisch holistische lichaamsmassage Rosmalen

Loop je rond met een fysieke of mentale klacht en is medisch alles uitgesloten? Of voel je je ‘uit balans’ en kun je er moeilijk de vinger op leggen? Holistische lichaamsmassage kan hierbij helpen!

Tijdens het intakegesprek ontdekken we samen waar de eventuele blokkade of klacht vandaan komt. Intuïtief voel ik wat er nodig is om het lichaam in balans te brengen. Daarom is iedere behandeling uniek.

In overleg stellen we de behandeling samen

De verschillende tools die ik tot mijn beschikking heb voor een holistische lichaamsmassage op maat:

Logo Studio Chi bij Lieke

Lichaamsmassage
De massagetechnieken zorgen direct voor ontspanning van lichaam en geest en zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren. Het maakt ze soepeler en helpt bepaalde blokkades op te heffen. De afvalstoffen in je lichaam worden sneller opgeruimd en dat draagt vervolgens weer bij aan een sterker afweersysteem.

Logo Studio Chi bij Lieke

Klankschaalmassage
Je lichaam bestaat voor meer dan de helft uit water. Vandaar dat je geluidstrillingen niet alleen hoort, maar ook kan voelen. Trillingen van klankschalen masseren zo de cellen in je lichaam, een innerlijke massage dus. Zo kunnen eventuele blokkades die je onrustig maken of fysieke klachten geven loskomen.

Logo Studio Chi bij Lieke

Hot stone massage
De warme stenen zorgen voor een verbeterde bloedcirculatie en heeft een diep ontspannend effect op het zenuwstelsel.

Logo Studio Chi bij Lieke

Reiki
Reiki zet het zelfhelend vermogen van het lichaam in gang en zorgt voor een diepe ontspanning. Uiteindelijk zal je meer balans in je leven gaan ervaren.

holistische lichaamsmassage

“De klankschaalmassage bij Lieke was heerlijk. De behandeling zelf was al heel fijn. Door de trillingen leek het alsof kleine bubbeltjes spanning mijn lichaam verlieten. Na afloop voelde ik allemaal kleine lichtjes van binnen: geen spanning meer, alleen maar licht en ruimte.”

– Miranda

Behandeling

Holistische lichaamsmassage

Duur max 100 minuten
100 euro

In overleg stellen we de massage samen. Samen met jou ga ik op zoek naar de blokkade in jouw lichaam en stem daar de behandeling op af.

Diepe ontspanning, balans en heling zijn de intenties voor een holistische lichaamsmassage.