Holistische lichaamsmassage

Loop je rond met een fysieke of mentale klacht en is medisch alles uitgesloten? Of voel je je “uit balans” en kun je er moeilijk de vinger op leggen? Holistische lichaamsmassage kan hierbij helpen!

Tijdens het intake gesprek ontdekken we samen waar de eventuele blokkade of klacht vandaan komt.

De massagetechnieken zorgen direct voor ontspanning van lichaam en geest en zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren. Het maakt ze soepeler en helpt bepaalde blokkades op te heffen. De afvalstoffen in je lichaam worden sneller opgeruimd en dat draagt vervolgens weer bij aan een sterker afweersysteem. Hierdoor voel je je fitter en meer in balans.

Reiki zet het zelfhelend vermogen van het lichaam in gang en zorgt voor een diepe ontspanning. Uiteindelijk zal je meer balans in je leven gaan ervaren.

“Al jaren kom ik bij Lieke. Ze is een fantastisch leuke inspirerende vrouw. Zoveel meer dan een schoonheidsspecialiste. Holistisch specialiste is een betere omschrijving. Altijd neem ik wel een tip of inspiratie mee naar huis. Ik boek bij haar altijd de verwenbundel. Ik gebruik thuis de producten van Chi essential cosmetics. Dat is mijn dagelijks verwenmoment voor het slapen gaan. Heerlijk! Ik kijk uit naar de volgende behandeling, nu al zin in! Lieke, je bent een topper!”

– Marie-Christine

Behandeling

Holistische lichaamsmassage

Duur 90 minuten (inclusief kort intakegesprek) 90 euro

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van massagetechnieken en reiki. Ik ga samen met jou op zoek naar de blokkade in jouw lichaam en stem daar de behandeling op af.

Diepe ontspanning, balans en heling zijn de intenties voor een holistische lichaamsmassage.