Cosmetische bindweefselmassage

Naast de ontspannen behandelingen kun je bij Studio Chi ook terecht voor een cosmetische bindweefselmassage van het gezicht.

Door intensief rollende en stuwende massagetechnieken wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd, waardoor deze tevens wordt aangezet tot het aanmaken van nieuw collageen zodat de huid er gladder en strakker uit gaat zien.

De huid ziet er meteen fris en gezond uit!

Waarom cosmetische bindweefselmassage?

  • Rimpels – vervagen door versnelde stofwisseling van de huid
  • Acne (passief) – verbetert de huidweerstand
  • Littekens – worden minder zichtbaar
  • Vale huid – krijgt een gezonde teint door verbeterde doorbloeding
  • Verslapte huid – krijgt strakkere contouren
  • In conditie houden, voor alle huidtypen
  • Opfrissen van de huid 

De eerste behandelingen kunnen door verklevingen van het bindweefsel als gevoelig, pijnlijk of snijdend worden ervaren. Naarmate de behandelingen vorderen zal de gevoeligheid afnemen.

In kuurvorm geeft bindweefselmassage het beste resultaat. De behandelingen kunnen het hele jaar door worden ondergaan. Een kuur bestaat uit een wekelijkse bindweefselmassage gedurende 3 weken, met daarna een rustpauze van 3 weken. Vervolgens herhaalt deze cyclus zich met opnieuw met een wekelijkse behandeling gedurende 3 weken. Het resultaat zal optimaal zijn als de kuur wordt uitgebreid naar twee cycli, met in totaal 12 behandelingen.

Elke behandeling start met het reinigen van de huid en een dieptereiniging. De behandeling eindigt met een masker en een ontspannen hoofdhuidmassage.

Behandelbundels

Bindweefselmassage kuur

6 behandelingen 300 euro. (50 euro per behandeling)

Reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen en eind verzorging.

Neem voor de kuur even contact op via de mail!

Losse bindweefsel behandeling

Duur: 75 minuten. 75 euro

Reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, masker, hoofdhuidmassage, serum en eind verzorging.

Uitgebreide bindweefselbehandeling

Duur: max. 100 minuten, 95 euro

Reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, nek-, schouder- en gezichtsmassage, masker, hoofdhuidmassage, serum en eind verzorging.